Administration: +32 2 465 78 88  Fax. : +32 2 463 55 57
  NL  FR  ENG 
  ONTHAALICT DIENSTEN  WEBDIENSTEN  BEHEERSTOEPASSINGEN  CONTACT
  IEM/PRA update : Nieuwe modules Planning en FACTURATIE zijn beschikbaar
 
  NL

  FR

  ENGPartners

 


Politiek inzake privacy
 
Imagine-IT bvba verbindt er zich tegenover de bezoekers en klanten toe de vertrouwelijkheid van de persoonlijke inlichtingen te garanderen die zij ons verstrekken.

In de hoedanigheid van commerciële website, verzamelen wij een aantal gegevens voor de behandeling van de bestelling en opvolging van uw vragen of bestellingen.

Wij behandelen deze informatie met de grootste vertrouwelijkheid, en de bescherming van uw wettelijke rechten zal strikt overeenkomstig de wettelijke beschikkingen verzekerd worden.

In geen geval zal Imagine-IT bvba uw persoonlijke gegevens aan derden verkopen, noch op om het even welke wijze te hunner beschikking stellen, zonder uw voorafgaande toestemming. Anderzijds mag Imagine-IT bvba uw e-mail adres gebruikt worden om u te informeren inzake bepaalde producten en diensten die u zouden kunnen interesseren.

Indien u bezwaar hebt tegen deze gebruikmaking van uw persoonlijke gegevens of de inschrijving op onze nieuwsbrief wenst stop te zetten hoeft u enkel een mail te sturen naar info@imagine-it.be met de melding dat u niet langer onze nieuwsbrieven wenst te ontvangen of u online uit te schrijven.
 

    Gebruiksvoorwaarden website  •  Privacy beleid  •  Contact  •  Algemene verkoopsvoorwaarden  •  
© 2001-2012 CMS Imagine-IT bvba/sprl